16 augusti 2014

Uteprojekten fortsätter..

Ja, våra uteprojekt är långt ifrån klara.  Men det är också ganska stora projekt vi håller på med. Varje litet framsteg där man kan börja ana att någon gång kommer det faktiskt bli riktigt fint här, är så roliga!
 
Det är 2st hus på vår tomt, det vita, som är på bild här nedanför, är det ingen som bor i. Där vill vi inte lägga så mycket på renoveringen. Utan vi försöker fixa till det som verkligen behövs, och med enkla medel. Vi hade först funderingar på att riva det huset, men ångrade oss då det faktiskt kostar ganska mycket att riva också, och är väldigt mycket jobb med. Så vi bestämde oss för att behålla det, lägga rivningspengarna på att istället fixa till.
 
 
 
Eftersom stora huset som vi bor i ( är inte med på bild ) ska få ny puts på fasaden, så kändes det välbehövligt på det lilla också. Det skulle antagligen sett ganska smutsigt ut med ett nyputsat hus bredvid. Så nu är det nyputsat vitt och fint, och idag målade jag grunden också. Det blir så gulligt. Vi har också målat taket i en gammeldags grön färg. Innan var det rostigt och fläckigt.




 Här ser man en del av huset innan ny puts, och trädgården innan vi grävt upp för pool och innan bygget av trädäck kommit igång.
                


Den lilla utbyggnaden ovan har vi tagit bort i sommar, och istället satt in en altandörr som ska gå från trädäcket och rakt in i köket.
 
 
 
 
Bilden nedan visar läget just nu!
Nyputsat hus, grunden målade jag idag och min man och bror håller på att bygga det stora trädäcket som ska vara runt poolen.
 
 
 
Kommer att bli så härligt att kunna öppna upp det här i vår!
 
Fortsättning följer..

 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar